Vi har väl alla drömt och fantiserat om att vara någon annan. Ha andra utseenden, andra egenskaper, andra jobb, osv. Kanske fyller dessa fantasier en mening och då menar jag inte att bli någon annan, utan att finna fram till mig och mina egna potentialer

Läs mer

Att jag är jag 

Vi har väl alla drömt och fantiserat om att vara någon annan. Ha andra utseenden, andra egenskaper, andra jobb, osv. Kanske fyller dessa fantasier en mening och då menar jag inte att bli någon annan, utan att finna fram till mig och mina egna potentialer. Se det vackra och bra i att vara jag. ❤

Jag skulle inte för en sekund på allvar vilja byta ut mig själv för att vara någon annan. För allt detta som är jag, är det som har format och skapat mig till den jag är. Känner stor tacksamhet till mig, mitt liv och det jag fått uppleva via det som skett genom livet. För med vem skulle jag våga rida igenom nattens mörker, om inte mig själv. Jag har fört mig själv från mörker till ljus många gånger. Vilket jag sannolikt kommer göra många gånger framöver också.

Tänk om jag hade varit någon annan, hade jag då orkat mig igenom det jag fått gått igenom? Ser på mig själv med styrka och kraft. Någon som aldrig ger upp, även om jag vid flertal tillfällen önskat kasta in handduken och tacka för mig. Så finns där en stark drift att föra mig och min utveckling framåt. Visst finns det ett starkt stöd runt mig från fysiska personer så väl som icke fysiska varelser. Men att kunna hålla sig själv tryggt i hand och veta att jag ror båten i land även denna gång känns skönt.

Jag känner en stor tacksamhet till mitt fysiska och mitt psyke för den styrka de båda innehar då det gäller. Ser hur de samverkar gott när livet händer och de behöver centralisera sitt fokus på samma mål.

Mina så kallade svagheter är min styrka och det är genom dem jag växer. Det är via det jag för mig vidare i livet och dess potentiella utvecklingsmöjlighet.

För även om jag kan drömma och fantisera om att bara glida genom livet, så var det inte därför jag kom hit. Utan för att utmana mig själv till det yttersta. Jag skapade själv skissen över mitt liv och nu gäller det att göra bästa möjliga av den inkarnationen.

Jag är glad och tacksam att jag just är jag, för någon annan skulle jag inte vilja varit i livets olika skeden. Har full tillit till mig själv att det som är reder jag ut på bästa möjliga sätt och det som komma skall få jag ta itu med då.

Med kärleksfull vänlighet ❤
Hasse Nyander