Jag var så nöjd med att komma igång med renoveringen av vårt fikarum som helt kommit av sig av flera anledningar. Samtidigt som jag upptäckte att det var inte så mycket kvar att spackla som jag kände, så det sista gick som en dans. Nu blir det att slipa

Läs mer

Drömmar och visioner 

Jag var så nöjd med att komma igång med renoveringen av vårt fikarum som helt kommit av sig av flera anledningar. Samtidigt som jag upptäckte att det var inte så mycket kvar att spackla som jag kände, så det sista gick som en dans. Nu blir det att slipa i påskhelgen. I mitt inre kunde jag se fikarummet äntligen ta form såsom det tidigare funnits i mina drömmars vision.

Igår var jag på väg bort mot köket då jag träffades av en känsla som ett blixtnedslag – detta är ditt, det är din lokal. I samma stund insåg jag att jag tappat mina drömmar och visioner om den plats jag ville skapa i denna lokal. Som för många kom livet av sig även för mig, för jag inser att ur rent ekonomisk kommer jag inte kunna bli klar såsom var tänkt till september. De få steg jag hade kvar till köket hade mycket tankar och känslor att ge. Jag insåg hur jag skalat av massa onödiga behov och skapade behov på Sri Lanka, vilket jag redan skrivit om en annan blogg. Men i denna stund insåg jag det i mitt förhållande till lokalen. Det är en fantastisk lokal och den blir klar när den blir klar. Insåg också att känslan i lokalen skapades inte enbart genom de förändringar som jag vill gör, utan känslan hade redan tagit plats. Mina visuella visioner skulle endast förstärka känslan och inte tvärtom. Innan jag hann nå köket så spreds sig en inre glädje när jag insåg att drömma är gratis. Så fyllde jag mig med kraften av mina drömmar och visioner, för att få att gå in i min vision om Välmående i framtiden. Log för mig själv att det blir inte klart till september och vårt öppnahus, men det blir klart när det blir och det var i denna stund det enda viktiga. ❤

Kanske dina drömmar och visioner kom av sig av det skedet vi befinner oss i, men glöm inte bort att ha visioner och att drömma är helt gratis. Har sett genom livet att ibland njuter jag mer av drömmarna och visionerna, för när det är manifesterat så är det ju klart. Vilket till och med kan känns lite snopet ibland, för vad ska jag drömma om nu? Men såsom jag funkar så påbörjas nästa visionsresa i denna stund.

Personligen har detta skede haft mycket gott att ge mig på ett plan att tillfredsställa mitt inre och dess behov. Jag har haft tid och ro att göra saker jag vill, men inte alltid anser att jag hinner. Så även om jag inser att vi måste tänka om på ett globalt plan, så behöver jag tänka om på mitt lilla plan som endast berör mig. Men tror inte att jag kunnat komma i detta så självklara läge nu, om jag inte på Sri Lanka gått igenom processen att skala av lager på lager av skapade behov, för att kunna se essensen av mina verkliga behov.

Jag är en person som arbetar mycket med mig själv och älskar att göra det. Ibland undrar jag hur människor som aldrig arbetar med sig själva har det och framförallt hur de når meningsfulla förändringar i livet? Så en uppmaning till alla - våga drömma och ha visioner, de är alltid karta och kompass till framtiden. För framtiden skapar vi var och en, och vi gör det i nuet med hjälp av våra drömmar och visioner. Ibland finns det utmaningar på vägen och stundom glider man bara fram. Ta tiden vi lever i som en möjlighet till kontemplation – vad vill jag gör med resten av mitt liv?

Ibland när jag inte vet varken ut eller in frågar jag andevärlden - vad jag skall göra? Får alltid samma svar fortsätt bara göra det du älskar göra, så löser det sig med tiden. ❤

Innan spiritualismen tog form fanns den en grupp andliga människor som kallade sig visionärer – älskar tanke på att vara en visionär. ❤

Namasté
Hasse Nyander