Idag kommer dagen tillägnas till att göra de förberedelse som behövs inför min Stockholmsvistelse. Kommer hålla medialutbildning hos SSF lördag och söndag, och på måndag håller jag Ljusbärarandakt (seans) hos dem. Ser varmt framemot detta då SSF är en av

Läs mer

En dag i mitt liv 

Idag kommer dagen tillägnas till att göra de förberedelse som behövs inför min Stockholmsvistelse. Kommer hålla medialutbildning hos SSF lördag och söndag, och på måndag håller jag Ljusbärarandakt (seans) hos dem. Ser varmt framemot detta då SSF är en av mina favoritföreningar. Finns inte så många av de fina gamla föreningarna kvar, som det då jag började mitt mediala arbete, Ska se till att även under dessa dagar hinna träffa lite vänner och före detta elever – elever som blir vänner för livet.
Men innan jag hugger in i dessa förberedelser så blir det golvet och yogamattan, för förmidagens Ashrampass. Ett pass med andningsövning, yoga, gående mindfulness meditation och mantrameditation. Så skönt och ger en bra energigivande start på dagen och ett välmående. ❤

I vårt hushåll är det oftast jag som lagar maten, men idag så har min fru Monika erbjudit sig att göra det Så då kan jag sätta igång med mina förberedelser, men först får jag svara på en kursanmälan som droppa in under tiden jag gjorde mitt Ashrampass – Livet är gott.
Nu går skrivaren på högtryck och det ligger svarta pärmar med register på hela soffbordet. Så nu är det att spring mellan skrivaren och sätta in papper i pärmarna tills grundmaterialet i Medial coachingterapi är på plats i dem. Är väldigt tillfreds med mitt material som jag känner verkligen belyser vad jag står för och hur jag tänker. Inte alltid jag får till det som jag vill men med detta material tycker jag det.

Hinner svara på mejl medan jag väntar, så nu är vårens fortbildning i Energimedicinsk healingterapi fullsatt – skoj! Ska bli spännande då Johan Andao kommer vara med som gästlärare och lära ut om pulsdiagnostisering. Vet lite granna i detta ämne med ska bli spännande att få lära sig mer. För när jag har gästlärare är även jag elev. En bonus för mig att får vara elev på min egen utbildning. ❤

I väntan på att skrivaren ska skrivit klart kikar jag in på Den Goda Viljans nya hemsida och njuter av den. Känner mig väldigt nöjd över hur ljus och fräsch den blivit. Har länge tyckt vår gamla var så mörk och dyster, även om jag tyckte väldigt mycket om den då jag gjorde den. Allt har sin tid, in med det nya och ut med det gamla. Ta gärna en titt på www.thechurchofgoodwill.se

Kursmaterialet klart och när jag ändå var i farten passade jag på att skriva ut några informationsblad om Den Goda Viljan och vårens andaktsprogram.

Tror jag är klar på kontoret? Nä, jag skulle ge en ny tid till en healingklient som bokade av sin tid i morgon. När jag gjort det tänker jag ställa mig en stund och stryka dukar, något av den bästa mindfulnessövningar jag vet – så meditativt. Att stå där djupt försjunken och se hur hand för strykjärnet över duken. Se hur rynka för rynka för svinner och duken blir slät och fin. En ren tillfredsställelse för själen. ❤

Ja, så här kan en dag i min vardag se ut när jag arbetar hemifrån. Kan inte annat säga än att jag är mycket tillfreds med dagen, så nu kan den bara bli ännu bättre. Där kom en höjdpunkt till en som vill ha en blankett för att gå med i Den Goda Viljan. Sådana är här dagar är det lätt att leva när allt bara flyter på, inget grus i maskineriet. Så egentligen borde jag passa på med lite mer aktiviteter, men det får faktisk räcka nu och hoppas på att jag har samma flyt i morgon. Fast varför skulle jag inte ha det? Vad skulle kunna hända under natten som skulle ändra på detta flow?

Får helt enkelt när jag kliver upp i morgon bestämma mig för att jag är i samma flow fortfarande. För jag tror ju starkt på vår mentalkraft och hur vi med den kan skapa vår tillvaro. Känner att jag verkligen förtjänar ett gott glas rött nu, fast det bara är onsdag. Ibland måste man få njut, fast jag känner mest som hela dagen varit en enda stor njutning. Det är gott att leva.

Ha en njutningsfull kväll. ❤

Namasté
Hasse Nyander