De flesta av er vet säker att jag ett av mina favoritord är förnöjd. Att vara förnöjd innebär inte att allt är perfekt och endast lyckligt, utan att man är tillfreds och tacksam i det som är. Tacksamhet är definitivt en av grundnycklarna till att kunna kä

Läs mer

Förnöjd 

De flesta av er vet säker att jag ett av mina favoritord är förnöjd. Att vara förnöjd innebär inte att allt är perfekt och endast lyckligt, utan att man är tillfreds och tacksam i det som är. Tacksamhet är definitivt en av grundnycklarna till att kunna känna sig förnöjd. ❤️

Jag har mycket att vara tacksam över – jag lever – jag återhämtar mig hela tiden och blir bättre och bättre. Har ett litet men underbart hem som jag delar med tre dramaqueens som förhöjer min tillvaro och retargallfeber på mig ibland. Har glädje att kunna äta mig mätt varje dag. Jag vet att det låter lite pretto när man resonerar så här, men jag tror ändå tacksamheten till väl det lilla som till det stor är det som skapa känslan av att känna sig förnöjd. ❤️

Kan haft en jobbig dag men kommit till insikt om saker och ting genom den tuffa dagen, vilket i sig kan skapa känslan av att känna sig förnöjd. Jag tror att våra erfarenheter lär oss om vill att känna tacksamhet till det vi alla tar förgivet. Många gånger är det när vi förlorar något som vi verkligen inser dess värde och hur tacksamma vi borde känt oss.

Känner mig förnöjd i tillvaron som är just nu, den är allt ifrån perfekt och problemfri, men jag ser hur livet är i förändring och hur en ny tillvaro växer fram. Känner stor vördnad och tacksamhet inför detta skede.

Idag kan jag ju lägga till att min hjärtläkare först inte kände igen mig för jag såg så pigg och välmående ut emot när vi sågs sist. Min värden är bra och alla förberedelser är gjorda inför en transplantation. Denna läkare brukar alltid vilja höja mina doser, men fann ingen anledning att göra det idag eftersom jag verkade må så bra. Tappade nästan hakan för jag var ju redo att motsätta mig eventuella höjningar. Så jag har mycket att vara tacksam över som får mig att känna mig förnöjd. Sen hade jag aldrig haft råd med denna vård som jag får och allt vad den innebär om jag inte levt i land som Sverige. Inte för jag tycker allt i detta land funkar perfekt, men är ändå väldigt förnöjd och tacksam över att jag lever här med allt vad det innebär. ❤️

Nu ska jag ställa i ordning i trädgården så att jag kan stå i solen och skapar vidare på mina målningar. Idag lär det bli ett avslut med La Luna och troligtvis så tittar en havsgud fram i en blåbakgrund. Spännande att se vad som växer fram och vad som blir i slutändan.

Hoppas jag inspirerat er till lite tacksamhet och förnöjdhet utifrån er tillvaro och situation. ❤️

Namasté
Hasse Nyander