Om igår var en baravaradag, så har denna dag varit en flödesdag. Allt har verkligen gått i ett och hade till och med lite svårt att stilla mitt sinne när jag skulle meditera för att tankarna for än hit än dit. Men jag känner en skön puls i kroppen och ett

Läs mer

Flödesdag 

Om igår var en baravaradag, så har denna dag varit en flödesdag. Allt har verkligen gått i ett och hade till och med lite svårt att stilla mitt sinne när jag skulle meditera för att tankarna for än hit än dit. Men jag känner en skön puls i kroppen och ett flöde som expanderar - säger tjohoo till livet!!! ❤️

Man kan ju nästa tro att jag går på någon och det gör jag i och för sig – min drog är glädje och tacksamhet. För visst kan man bli hög på livet. ❤️

Mitt i detta är jag både fysiskt och mentalt trött, men det är en skön trötthet att känna och enligt mig helt naturligt. Till skillnad från den trötthet jag hade när jag kom hem från sjukhuset i januari, då jag var helt slut av alla intryck efter bara varit uppe en timme och det var sova i ett par timmar som gällde tills jag orkade mig upp igen.

I denna stund förstår jag precis hur vårfloden känner sig, när den äntligen kan börjar lekfullt strömma fritt efter att legat frusen till is i stiltje.

Träffade ingen kollega på Välmående idag, men jag hörde en och ibland kan faktiskt det vara tillräckligt att höra någon annans närvaro även om man inte råkar ses mellan klienterna. ❤️

Förnöjt lutar jag mig tillbaka i stolen jag sitter på och känner en sådan enorm glädje och tacksamhet att livet ger mig en sådan möjlighet att börja leva på ett nytt sätt, vilket inte hänt om tillvaron inte hade stannat upp mig till eftertanke och process. Då hade jag troligtvis kört på i samma gamla invanda hjulspår som tidigare.

I allt detta så är jag väl medveten om att jag är skaparen av det som sker, oavsett om det handlar om att stanna upp eller glida med i ett flöde. Med den tanken behöver jag aldrig hitta några syndabockar utan kan titta mig i spegeln och fråga varför skapade du det här?

Men just nu är jag ju i ett läge av möjligheter, möjligheter att skapa och då menar jag att skapa hur min kommande tillvaro och dess framtid ska se ut. Jag har makten över mitt öde, jag riktar min uppmärksamhet dit jag ska och vägen framför mig leder mig dit. I skapandet finns flera viktiga nycklar som kan vara till hjälp för att sudda ut och utvidga sina begränsningar, för begränsningar och rädslor är det som står i väg och hindrar oss i vårt skapande. Jag ska här delge er tre huvudnycklar som kan vara bra att börja med TILLIT – TACKSAMHET – TÅLAMOD.

Namasté
Hasse Nyander