Alla miljöer, alla platser bär på en energi. En del positiv andra mindre positiv eller kanske till och med negativ. Ni har säkerligen alla klivit in i ett rum och känt obehag av energier som rummet är präglat av. En del kanske tillfälliga och en del som o

Läs mer

Lägenhetsrening 

Alla miljöer, alla platser bär på en energi. En del positiv andra mindre positiv eller kanske till och med negativ. Ni har säkerligen alla klivit in i ett rum och känt obehag av energier som rummet är präglat av. En del kanske tillfälliga och en del som om de satt i väggarna. När vi flyttar in i en ny bostad så städar vi ur skåpen innan vi t.ex. ställer in vårt porslin, lika naturligt bordet det vara att städa ut energier som finns i bostaden från eventuellt tidigare hyresgäster. Jag skulle personligen aldrig flytta in i en bostad utan att rena den energimässigt för att sedan med tiden förse den med mina egna. ❤️

Jag har idag varit på just ett sådant arbete. När jag klev in var det i tunga energier som det var svårt att andas i. Idag är jag väl medveten om att jag känner in rummets energi och det underlättar att vara i den, i jämförelse med förr då jag skulle undrat vad hände nu? Varför känner jag mig så här? Det var en relativt lätt ”städad” lägenhet idag, även om jag fick gå tillbaka till sovrummet och jobba lite mer innan det kändes helt klart där. Men när jag lämnade bostaden så kände den ljus, lätt och luftig. Även kvinnan som bodde där kände av skillnaden och var väl tillmods när jag lämnade henne. Även om hon flyttade in för flera månader sen så har hon inte kunnat bo där, utan bara varit där då och då för att packa upp. Förövrigt har hon sovit hemma hos sin mamma, där det känns lugnt och tryggt. Men i natt ska hon sova över i sin lägenhet och hon kände sådan glädje när jag var klar. Hon skrattade och var positiv vilket hon inte kunnat förut i sin lägenhet, utan mer känt som något tyngde henne när hon var där.

Att få se denna förändring och tacksamhet hos dem som bor i bostaden är en helt fantastisk känsla att få vara en del av. ❤️

Genom åren har jag använt allt från havssalt till salvia vid dessa reningsarbeten. Idag ser jag bostaden som en healingklient och helt enkelt ger bostaden healing. Fyller rum för rum med ljus och renandekraft. Kvinnan som bodde där hade salvia så vi drog på lite med den, även om jag inte tror att det är nödvändigt. Har även renat en hel del bostäder på distans med distanshealing. Då bostaden kanske legat för långt bort eller tiden för ett hembesök inte funnits. Det har med distanshealing funkat nästan till 100% så jag ser det som ett mycket bra alternativ.

Minns själv när jag flyttade in i min förra bostad och efter en tid började känna mig underlig och som jag inte riktigt kände igen mig själv. Detta var precis i början av mitt mediala växande och jag var då inte så kunnig. Så i början undrade jag vad som hände mig och varför jag mådde som jag mådde. Nu råkade det vara så att jag kände han som hade bott i lägenheten tidigare, så jag började koppla samman en del med honom och hans mående. Så jag tog Ajax och städade ut varje vrå, samtidigt som jag tänkte att jag rena och helade bostaden från hans energier. Funkade perfekt och den energimässiga påverkan försvann.

Vill tillägga att jag inte tror på någon ondska, så när något bett mig komma hem till dem för att ta bort demoner har jag helt enkelt tackat nej. Sagt att jag inte personligen tror på onda väsen, så det går över mitt kompetensområde. Sen är det inte min sak att avgöra vad andra ska tro på eller inte. Finns för många som sätter sig på höga hästar och tro sig vet och kunna allt. Vilka också förkunnar sin sanning som den enda sanna sanningen. Däremot har jag stött på andar som känts vilsna och inte hört hemma där, som kanske även stört den som bor där. Men som jag ser det så är mötet med dem också ett healingarbete så att de kan släppa taget och vidare.

Slutet gott allting gott och så levde de lyckliga i alla sina dar. ❤️

Så kom ihåg att energimässigstädning är lika viktig som all annan städning.

Namasté
Hasse Nyander