Min väg in på healing var inte så ljus och andlig som man kan tro, ingen stark uppenbarelse som ledde mig dit. Jag hade helt enkelt kursabstinens och saknade Iris Hall otroligt mycket, en separationsångest efter att avklarat min utbildning till Spirituali

Läs mer

Läkande resa

Min väg in på healing var inte så ljus och andlig som man kan tro, ingen stark uppenbarelse som ledde mig dit. Jag hade helt enkelt kursabstinens och saknade Iris Hall otroligt mycket, en separationsångest efter att avklarat min utbildning till Spiritualistiskt medium. Var inte speciellt intresserad av healing och såg mig som ett medium och något annat ville jag inte vara. Men jag anmälde mig till Iris utbildning i Spiritualistisk healing, för att lindra min abstinens och separationsångest.

När jag väl var certifierad Spiritualistisk healer så tog jag några klienter för att jag skulle. Jag fann inget intresse i det och kände mig mest dum och otillräcklig, även om klienterna tycktes vara nöjda. Så jag tog beslutet att inte ta några fler healingklienter, vilket inte bekom mig det minsta för det var medium jag var och ville vara.

Tiden gick och en dag fick jag en känsla till mig att jag skulle starta en healingkurs. Kändes lite underligt då jag inte ens arbetade med healing, men något pockade på i detta och jag kunde inte motstå dess dragning. Så steg ett fick bli att fixa lite healingklienter och de fanns där som de hade väntat på att jag skulle sätta igång. Denna gång kändes det annorlunda att arbeta med healing, kanske för att jag var mitt upp i att skapa en utbildning och finna fram till mitt sätt att lära ut om healing. Vilket då förutsatte att jag funnit fram till mitt sätt att arbeta på. Jag gav mig själv fria vingar att testa och skapa, även om mycket i grunden var det jag lärt mig av Iris.

När jag med full grupp satt igång första healingkursen, så var endast första kurshelgens program klart och de andra helgerna växte fram allt eftersom utbildningen fortlöpte. På denna första kursomgång så tändes en gnista inom mig och det blev min stora resa till att finna fram hur jag vill utveckla mitt healingarbete.
Nu sitter jag här många år senare och tycker healing är något av det mest fantastiska som finns. Idag ser jag allt som jag sysslar med som healing, för allt i min verksamhet handlar om läkande. Jag ser även livet i sig som en läkande resa, så länge man tar utmaningarna och inte stagnerar. Inte heller har jag låtit mitt sätt att arbeta på och att utveckla mina utbildningar att stagnera. Så det var faktiskt med stor stolthet jag vid årsskiftet presentera mina fyra block, som var och en på sitt sätt är ett komplement i den helande resan och dess utveckling.
Idag kan jag se mönstret i utveckling från Spiritualistisk healing till Ljusbärare healing och dagens Energimedicinsk healingterapi. Jag kan känna hur jag verkligen brinner för denna utveckling och vart den kommer leda mig vidare i min process. För självklart så har detta varit och är en del av min läkande resa.

Med kärleksfull vänlighet
Hasse Nyander