Min stora lycka i livet är att fått möjligheten att arbeta med det jag gör. En gång när jag sa till min revisor ”Nu skiter jag i det här och lägger ner firma”, så titta han på mig och sa ”Vad skulle du syssla med då?” … som om det inte fanns något annat j

Läs mer

Min stora lycka 
Min stora lycka i livet är att fått möjligheten att arbeta med det jag gör. En gång när jag sa till min revisor ”Nu skiter jag i det här och lägger ner firma”, så titta han på mig och sa ”Vad skulle du syssla med då?” … som om det inte fanns något annat jag kunde göra. Ja, vad skulle jag syssla med då? De orden fick mig att arbeta vidare, ibland när jag blir trött på allt omkring kommande eller att det är skralt i kassan, så tänker jag ”Finns inget annat jag skulle kunna arbeta med så det är bara att kämpa på, snart vänder det”.

Jag älskar alla delar i mitt arbete från samtal, behandlingar till ceremonier, men mest av allt älskar jag att ha utbildningar. Det är en sådan fantastisk gåva att får lära ut och dela med sig. Se andra människor växa i sin utveckling på både personligt och andligt plan. När elever kommer för första gången och se hur gnistan inom dem flammar upp, för att stråla som ett vackert sken från dem och tindra i deras ögon. Faktum är att de ser lite ”nyfrälsta” ut, jag minns själv den känslan från början av min medvetna utveckling – den glädje, harmonin och eufori som fullkomligt bubblade inom mig. Jag var odödlig i dubbelbemärkelse. ❤

Personligen går jag fortfarande en hel del utbildningar, min mamma brukar fråga om jag aldrig blir klar. Nä, jag blir aldrig klar, finns alltid mer att lära och jag vill absolut inte stagnera i min utveckling. Men det som utvecklar mig mest och min absolut bästa utbildning i nuet är att hålla utbildning och lära ut. Lär mig så mycket av detta och av mina fina elever. Många gånger ställer de frågor jag inte ens tänkt på att tänka. Så mina bästa läromästare i nuet på detta plan är definitivt mina elever. I annat fall är det min fru Monika, men det får bli i ett annat blogginlägg.

Idag är det fredag och det innebär för det mest under säsong att jag drar igång en helgutbildning. Denna helg är det Medial coachingterapiutbildning med elever som gått en tid och innehar en viss erfarenhet. Så i kväll blir det att köra på direkt och låta dem arbeta hårt i sitt anletes svett. Ska bli underbart roligt, likaså att se hur de växer under helgen. Vet redan sen sist att en del kommer få träningskort och att någon troligtvis kommer få gå upp för sin certifiering i januari.

Mina elever är också mina fina vänner, så jag har massor av vänner – hela världen är full av vänner. ❤

Namasté
Hasse Nyander