Efter att delat gårdagens blogginlägg så känner jag mig avprogrammerad och positivt tom inombords – som om bruset var raderat. Ungefär som att avlägsna bugg på en dators hårddisk, för att sedan optimera den. Nu finns det utrymmet för att programmera in ny

Läs mer

Nuet skapar framtiden

Efter att delat gårdagens blogginlägg så känner jag mig avprogrammerad och positivt tom inombords – som om bruset var raderat. Ungefär som att avlägsna bugg på en dators hårddisk, för att sedan optimera den. Nu finns det utrymmet för att programmera in nytt och inget brus som stör. Känns väldigt bra och ger mig ett gott inre välmående. Vilket jag också vet med tiden kommer ge utlopp i mitt fysiska läkande. Har liksom gjort den här resan förut. ❤️

Är väl medveten att det spelar ingen roll hur mycket jag tänker medvetet och affirmerar om det finns störande programmeringar från det undermedvetna. Det är i det undermedvetna som källan till det störande bruset finns. Allt behöver vara i samstämmighet - koherens.

Som på beställning fick jag idag ett mail från Younity där jag på prov fick ta del av kapitel 1 av deras nya onelinekurs med Joe Dispenza. Inte direkt något nytt men mycket välkommen påminnelse på det jag redan vet + en ledd meditation som jag har gjort tidigare utifrån att den fanns med i en av Joes böcker. Det blev en skön och peppade stund. Förr gick jag ofta ut på youtube och lyssnade på något inlägg av Joe för att bli lite peppad och energipåfylld. Det kunde ofta räcka med tio – femton minuter, har varit lite dålig på det de senaste veckorna. Men det har varit så mycket annat i omlopp som behövdes i processen.

Även om jag kände mig avprogrammerad så blev det hela till en stark bekräftande hjälp, så att i stället för att programmera in nytt i meditationen så lät jag den stunden bli en stund för att stärka avprogrammeringen. ❤️

Kände redan igår en starkare och mer förnöjdare känsla av inre frid när jag tonade in mig på kvantfältet innan jag somnade. Så nu ser jag framemot kvällens stund i kvantfältet för att vara i det nya nuet som skapar min framtid, utifrån andra mönster än de tidigare felprogrammerade beteendemönstren gjorde.

Jag är – jag är skaparen i mitt liv och dess manifestation. Nu känner jag mig peppad att förverkliga de insikter som jag framför allt fick under de 65 dagar jag låg inne på hjärtintensiven/thoraxintensiv. För de insikterna stämde inte helt överens med det jag önskade, men de förtydliga det jag önskat till det jag verkligen innerst inne önskade. ❤️

Namasté
Hasse Nyander