Vissa dagar känns det som Gud var med en mer än andra dagar. Vad nu Gud är, det kan diskuteras i evighet utan vi kommer fram till något enkelt klart svar. För mig är Gud mer en upplevelse, en känsla av stark omhändertagande närvaro av den allra högsta och

Läs mer

Prisa Gud, tacka Gud

Vissa dagar känns det som Gud var med en mer än andra dagar. Vad nu Gud är, det kan diskuteras i evighet utan vi kommer fram till något enkelt klart svar. För mig är Gud mer en upplevelse, en känsla av stark omhändertagande närvaro av den allra högsta och samlade kraften. Vad som inkluderas i den kraften får var och en själv avgöra.

När jag var svårt hjärtsjuk 2008 så kände jag denna närvaro hela tiden. Vilket fick mig att känna mig trygg och omhändertagen. När blev friskare kunde jag sakna denna närvaro som om något stort och viktigt tagits ifrån mig. Men genom åren har jag upplevt att då och då få känna den igen. Idag är en sådan dag. ❤️

Jag kan inte helt beskriva hur det känns och varför jag känner det. Tror också att denna upplevelse är lite olika från individ till individ. Men jag ser när jag fört människor in i meditation för att uppleva denna kraft, så har all känt sig lugna, trygga och omhändertagna i en kärleksfullenergi som genomströmmat dem.

Njuter av känslan av dess närvaro, ska snart iväg för att hålla en gruppseans hos Sunangel Creations och bättre uppladdning än så här inför skulle jag inte kunna få. ❤️

Jag prisar Gud … som broder Tuck i Robin Hood säger. Jag har visserligen inte fått någon skatteåterbäring utan något mycket större en skatt av ren kärlek.

Avslutnings får jag tillägga som alltid när jag skriver denna typ av inlägg, att jag inte är religiös i den bemärkelsen att jag tillhör någon religion eller -ism. Men jag kan gärna kalla mig religiös utifrån ordet egentliga betydelse. För religion betyder kort och gott att hålla något heligt. Vilket jag gör på mitt sätt. ❤️

Tecknet på bilden betyder – Prisa Gud, tacka Gud.

Namasté
Hasse Nyander