Jag är stor förespråkare för självhealing och hur vi människor är självläkande. För mig är den självläkandeförmågan den kraft som i sin grund gör oss friska och välmående. Allt annat är assistans för att uppnå detta tillstånd av välbefinnande. ❤️ Tänker

Läs mer

Självhealing


Jag är stor förespråkare för självhealing och hur vi människor är självläkande. För mig är den självläkandeförmågan den kraft som i sin grund gör oss friska och välmående. Allt annat är assistans för att uppnå detta tillstånd av välbefinnande. ❤️

Tänker inte fördjupa mig här och nu i självhealing utan delge en aspekt av den och något som jag upplevde i natt. Mina EMHT-elever får lära sig att be om healing till sig själva och vilket jag ofta uppmanar människor jag talar till att också gör. Den finns där och är helt kostnadsfri. Själv ber jag ofta när jag bett min tacksamhetsbön att jag under natten skall få den healing jag behöver. Vet att när jag sover är ett bra läge för att nå mig på ett läkande plan. Vet också att min självläkande förmåga och mitt healingteam samverkar för mitt högsta bästa. Ibland märker jag inte om jag får healing eller inte, andra gånger vaknar jag av att jag känner hur den strömmar mot och genom mig. Det händer även att jag vaknar och tittar mig runt omkring och ser världens ljusspel i sovrummet och förstår att det är healingenergier. ❤️

Igår bad jag att jag under natten skulle få den healing jag behövde och var redo att ta emot. Somnade och vaknade av en mycket underlig värk i huvudet. En huvudvärk som strömmande genom huvudet som stark elektricitet, hade till en början lite svårt att få ihop vad som hände i mitt sömndruckna tillstånd. Satt mig upp på sängkanten och kände hur det laddade starkt runt mitt huvud - hur den underliga värken började släppa. I denna stund insåg jag att jag får healing som kraftfullt genomströmmade hela min kropp – hela mitt väsen. Gled succesivt in i ett intensivt behagfullt tillstånd som jag inte känt sen 2008. ❤️

2008 var jag svårt hjärtsjuk och då jag var som sämst låg jag på thoraxintensiven med konstant vak. Ett kirurgteam som vara beredda utifall mitt hjärta skulle stanna så skulle de koppla in en pump som höll igång hjärtat. Själv hamnade jag i ett helt fantastiskt tillstånd där jag kände mig totalt lugn, som jag tryggt låg i någons famn och var väl omhändertagen. Förstod detta energimässiga tillstånd och insåg att så här nära Gud hade jag aldrig varit. Känsla av att Gud var i mig och jag var i Gud. ❤️

När jag sedermera tillfrisknade kunde jag ofta sakna detta tillstånd. Visst har jag under åren kunnat komma i närheten, men aldrig fullt ut såsom jag faktiskt gjorde i natten. Så jag är så tacksam att återigen fått uppleva denna gåva av närhet. Så jag satt kvar på sängkanten och bara njöt. För att sedan lägga mig ner och bara vara i detta energi och känslomässiga tillstånd. ❤️

Har idag känt en tydlig förbättring av min fysiska och psykiska status. Framförallt känner jag väldigt starkt den där inre själsfriden som jag känner när jag är ett med min ande. ❤️

Spännande att jag fick denna upplevelse i natt, då jag hade en klient igår som fråga hur hon skulle göra för att uppleva Gud inom sig och Guds närvaro i hennes liv.

Självhealing är en fantastisk gåva som vi fått med oss in i livet som redskap för att kunna skapa välmående på alla plan.

Namasté
Hasse Nyander