Efter mina klientmöten idag, då jag var ute på promenad med Laban så började jag fundera över kärleken till mig själv eftersom det dykt upp som ämne under dagen. Så plötsligt insåg jag hur mycket jag älskade mig, att jag själv faktiskt var den som jag ä

Läs mer

Villkorslöskärlek 


Efter mina klientmöten idag, då jag var ute på promenad med Laban så började jag fundera över kärleken till mig själv eftersom det dykt upp som ämne under dagen. Så plötsligt insåg jag hur mycket jag älskade mig, att jag själv faktiskt var den som jag älskade mest av alla. Varken egoistiskt eller narcissistiskt utan en ren och vacker naturlig kärlek till sig själv. Denna känsla uppfyllde mig i en näst intill nyfrälstkänsla och jag upplevde ingen röst inom som skrek att så får du inte tänka, så får du inte känna … utan bara en självklar känsla att så här borde alla få rätten att känna kärleken till sig själv. ❤️

För mig personligen blev detta en häftig insikt, då jag genom livet inte alltid älska mig själv, varit min största kritiker och den som behandla mig mest illa av alla genom livet. Jag visste att jag nått ett stadium av att älska mig själv såsom jag är med alla mina egenskaper och egenheter. Men denna känsla av total kärlek var överrumplande såsom en villkorslöskärlek. ❤️

Jag bad för cirka 13 års sedan att få lära mig älska villkorslöst, borde vetat bättre för jag vet att man inte bara får något utan man utsätt för situationer och prövningar som man lär sig via för att uppnå sitt önskade mål. Jag utsattes definitivt för prövningar och situationer. Vid flera tillfällen tog jag tillbaka min önskan och sa att jag inte är redo att lära mig älska villkorslöst. Med tiden försvann dessa prövningar och jag kunde andas ut. 2009 var jag och Monika hos John of God i Brasilien främst för att jag vill tacka för den hjälp och den andligaoperation jag fått då jag var mycket svårt hjärtsjuk 2008. En av de sista dagarna föll jag på knä i trädgården och bad att få lära mig älska villkorslöst. Kände mig stark och redo, samtidigt som jag undrade om jag inte var klok i huvudet som bad om detta igen.

Kan inte påstå att det kom prövningar på samma sätt denna gång och jag kände ofta att jag inte kunde älska allt och alla villkorslöst. Så idag när jag uppfylldes av denna starka känsla till mig själv och allt blev så överrumplande, så insåg jag något jag faktiskt inte hade förväntat mig – att den villkorslösa kärleken började med kärlek till mig själv. ❤️

Jag tror inte jag i dags datum kan älska allt och alla villkorslöst, men det får framtiden påvisa. Men jag inser att jag är ett steg på vägen och att jag inte förstått att denna process pågått i alla dessa år.
I denna stund känner jag varken rädsla eller tvekan, utan lär mig älska villkorslöst. Jag känner mig tryggt stark och förankrad i denna önska – framförallt känner jag mig redo. Vilket jag absolut inte var för cirka 13 år sedan. Men alla dessa år av prövning och process har fört mig hit.

Under ett Energimedicinskt healingterapisamtal idag hamnade vi i att vara nöjd med att vara den man är inte vad man gör. Jag behöver ingen yrkestitel eller dylikt, det är fullgott att vara Hasse. Vi är så bra på att identifieras oss med vad vi gör och vi frågar ofta vad andra gör.

De gånger som jag t.ex. besök vår fadderpojke och hans familj på Sri Lanka så har aldrig någon frågat vad jag gör, utan de är genuint intresserade vem jag är.

Så jag känner stor tacksamhet till den klienten och det klientmötet som förlöste och förde mig in i denna insikt av eufori. Snart sätter jag även ner mina fötter på Sri Lanka, där är viktigt vem jag är inte vad jag gör. ❤️

Med all min kärlek till er – Namasté
Hasse Nyander