Kalendarium

Här lägger ut mina offentliga event som utbildningar, seanser, föredrag, andliga aftnar med mera, men även Den Goda Viljans andakter och sammankomster. 

Ljusbärarandakt

25 september
Förrättare: Hasse Nyander
Fika från kl. 18.00, andakt från kl. 19.00
Dörren låses kl. 18.55.
Med kärleksfull vänlighet
Den Goda Viljans styrelse

Vi har ingen entré utan ni ger en valfri andaktsgåva. Vi är ett ideellt trossamfund utan bidrag och är väldigt beroende av dessa gåvor för att kunna fortsätta vår verksamhet. Ni kan antingen ge en gåva på plats, betala in på bankgiro 735-2149 eller swisha till 1232753564.

Vi håller till på Välmående - ett center för kropp, själ och ande, Hagåkersgatan 6A (Inte trappuppgång, utan ingången till vänster om den)

Ljusbärarandakt

28 september
Förrättare: Hasse Nyander
Andakt från 18.00 – livesänds på Facebook - Den Goda Viljan
Med kärleksfull vänlighet
Den Goda Viljans styrelse

Dessa andakter innehåller både inspirationstal, föredrag, musik, meditationer och dessutom så besöks vi av olika medium som förmedlar kontakten med nära och kära. Vi ser verkligen framemot att få utveckla dessa andakter i framtiden så att du som besökare också kan bli delaktig och utvecklas via dessa möten. Att vi hoppas på att kunna utveckla dem till något genuint och vackert som bygger gemenskap.

Vi är ett ideellt trossamfund utan bidrag och är väldigt beroende av gåvor för att kunna fortsätta vår verksamhet. Ni kan antingen ge en gåva på bankgiro 735-2149 eller swisha till 1232753564.

https://www.facebook.com/events/1550058559074439?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22sur...

Kreativitetskurs

Finns två platser på grund av förhinder.

En kurs för att frigöra det kreativa flödet och inspirationen.
Vi kommer meditera, måla, skriva och skapa på ett lekfullt sätt för att öppna upp och öka det kreativa flödet. Det kommer handla mycket om att komma i kontakt med er inre konstnär/skapare för att bli ett med den inspiration och kreativitet som finns inom er.

Allt material kommer ingå i kursen och era alster kommer ni givetvis få ta med er hem.
Många vet att jag älskar pedagogiken lekfullhet så mina intentioner är att denna kurs blir rena rama vuxendagiset. Tror inte heller på att prestera när man ska skapa utan det handlar om att släppa taget och våga ge sig hän.

Utbildningen hålls på Välmående - ett center för kropp, själ och ande, Hagåkersgatan 6 A, Mölndal.

Kursdatum: 6, 7 och 8 oktober
Tiderna är fredag kl. 18.00 till cirka 21.00, lördag och söndag kl. 10.00 till cirka 18.00. I utbildningen ingår fika och frukt.
Kostnad är 3 400kr
Endast ett fåtal platser

Hasse Nyander
0733-45 67 44
hassenyander@hotmail.com

”Om ni är känsliga för dofter av förtunning, oljefärg och så vidare, så funkar inte denna kurs för er.”

Medial coachingterapi utbildning 

Medial coachingterapi utbildning
3, 4 och 5 november
Medial coachingterapi bygger på att utveckla sitt mentala mediumskap för att genom detta arbeta som medial coachingterapeut. Jag anser att mediets roll i samhället är i en stor förändring och det som var dess syfte tidigare är på väg att tonas bort för att ge plats åt nya funktioner och uppdrag. Självklart vill jag vara en del av denna resa och hoppas att även du vill det.

I utbildningen kommer du arbeta med att utveckla din intuitiva förmåga och förfina den till ett knivskarpt redskap. Du kommer självklart utveckla din förmåga till att kommunicera med kommunikatörer från andra sidan, så att din mediala coachingterapi kan bli ett gränsöverskridande samspel.

Jag ser många funktioner för en blivande medial coachterapeut, såsom vägledning, coaching, samtalsterapi, själavård, existentiella samtal, existensterapi, sorg-bearbetning, gränsöverskridande möten och samtal. Jag anser att mediumskap redan varit på väg mot att utvecklas länge, så varför inte ge det en helt ny förpackning som andas 2000-tal.

Med vänlig hälsning
Hasse Nyander
hassenyander@hotmail.com

För mer information: /utbildningar