Från gårdagens blogg om mötet med tomten så ska fortsätta vidare till ett annat väsen som ofta förekommer i vårt julpyntande, men ett väsen som får pryda våra rum året om hos många av oss. Självklart tänker jag på änglar och dess innebörd för oss. Jag tä

Läs mer

Ängeln i mitt rum 

Från gårdagens blogg om mötet med tomten så ska fortsätta vidare till ett annat väsen som ofta förekommer i vårt julpyntande, men ett väsen som får pryda våra rum året om hos många av oss. Självklart tänker jag på änglar och dess innebörd för oss.

Jag tänker berätta om ett för mig väldigt speciellt möte med en ängel som skedde i början av 2000.talet.

Lagom trött efter att varit på medialcirkel och träning i trance, så låg jag utsträckt på soffan hemma för att softa lite. När jag legat där en stund kände jag att något var på gång och som i svep ändrades energi i rummet. Min blick drogs mot tacket och jag såg att den fasta materian plötsligt löstes upp och blev till en cirkulerande energi. Ur denna energi började det stråla av ett starkt vit-blått ljus och ur detta ljus såg jag en otroligt vacker kvinnlig ängel som kommer ner glidande i mitt vardagsrum. Hon stannade upp en bit från golvet och svävade mitt i ljusskenet. Allt blev helt stilla som om luften stannat upp, samtidigt som jag såg hur energin flödade och ängels svävande rörelse – en mycket underlig känsla av välbehag fanns i denna stillhet. Hennes gudomligt vänliga blick sökte min och det uppstod en kontakt som jag sedermera aldrig känt från något väsen. En stark och självklar kommunikation strålade från henne, en kommunikation utan ord men fylld av så mycket kärlek att jag blev alldeles omtumlad. Varför minns jag inte men jag fick för mig att jag skulle röra på min kropp, men det gick inte då den var som förstelnad. Accepterade det hela och gav mig istället hän in i denna upplevelse som jag inte kan svara på hur länge den varade eller inte, ungefär som om tid inte existerade i detta möte. ❤

Inombords kände jag hennes farväl som om hennes uppdrag var klart och såg jag hur hon svävade upp mot taket för att glida igenom det och i sitt försvinnande drog hon med sig ljuset och efter en stund såg taket återigen ut som ett vitt tak av fast materia. Förundrat låg jag kvar och njöt av upplevelsen. En upplevelse som var så stark och gjorde ett sådant befästande intryck i mitt inre, så att det finns fastetsat där för evigt. Tyvärr räcker inte mina ord helt till för att beskriva denna upplevelse, skulle behöva dela med mig av den känslan som bor i mitt inre till denna ängel och hennes kärleksfulla kommunikation för att ni helt skulle kunna förstå. Tack och lova kan jag inom mig uppleva det om och om igen via mina minnen. ❤

Visst har jag mött änglar vid fler tillfällen, men inget har liknat detta möte som var helt out standing. ❤

Namasté
Hasse Nyander