Min strategi är inte att överleva utan att leva. För att leva är det som kommer få mig att överleva – inte tvärtom. Det är så lätt att lägga sitt fokus fel, att överleva blir endast en kamp och har inte alls den effekt som att leva levande har. ❤️ Jo, j

Läs mer

Överleva 

Min strategi är inte att överleva utan att leva. För att leva är det som kommer få mig att överleva – inte tvärtom. Det är så lätt att lägga sitt fokus fel, att överleva blir endast en kamp och har inte alls den effekt som att leva levande har. ❤️

Jo, jag gör mitt bästa för att leva så levande som möjligt, för jag vet med 100% säkerhet att det finns ingen bättre energi för den självläkandeförmågan att arbeta utifrån. Detta stärker och påskyndar allt i processen – och jag brukar ju inte vara någon snigel i mina förändringar.

Nu tycker jag dock att förändring på förändring bara faller på mig, såsom om de bara fanns där allteftersom processen fortskrider. Å när de faller så naturligt in i skedet så är det aldrig någon tvekan om de är rätt eller fel – det är bara att köra på och ta ett steg i rätt riktning för att manifestera det nya. ❤️

Det som jag har haft svårt att släppa taget även om jag vet att det kommer gå succesivt, inser jag att det inte kommer finnas utrymme för i framtiden. Nä, jag är inte rädd för förändringar mer rädd för stagnation där vare sig utveckling eller förändring sker.

2008 lärde jag mig att leva levande, nu ska jag lära mig leva i överflöd och att jag är värd allt gott i mitt liv. Mitt kreativa skapande är en stor del av detta överflöd. ❤️

När en dröm blir sann innebär det ibland att något som tidigare i livet var en dröm måste ge plats åt den nya drömmens manifestation. Men sluta inte drömma för det utan låt dina inre drömmar ta nya vägar, nya former. Det är att leva levande. ❤️

Namasté
Hasse Nyander