Alla dagar är det inte lika lätt att höja sig själv, men klart det ska finnas sådana dagar också eftersom även de fyller sin funktion i processen. Är i dessa lägen otroligt tacksam över att jag kan meditera, ha mentala redskap att använda mig av och en fi

Läs mer

Att lyfta sig själv 

Alla dagar är det inte lika lätt att höja sig själv, men klart det ska finnas sådana dagar också eftersom även de fyller sin funktion i processen. Är i dessa lägen otroligt tacksam över att jag kan meditera, ha mentala redskap att använda mig av och en filosofi som hjälper mig. Men att tillåta sig att vara i sin skörhet och uppgivenhet kan vara något av det allra viktigaste skedet i ens utveckling. ❤️

Är för det mesta hoppfull i det som sker och framtiden, men visst faller jag som alla andra då och då Att då tillåtas sig var i detta skede utan att drunkna i känslor är av erfarenhet lika viktigt för processen som att komma vidare. Tror att just i dessa skeden sker utvecklingen som mest, även om man för en stund tappar hoppet och känner sig helt loost. Men genom att vara i det, gå bakom tillståndet för att få insikt, kunna släppa och kapitulera … återföds hoppet på ett starkare och renare sätt då energi från inprogrammering i det undermedvetna frigörs. ❤️

Det gör ont när knoppar brista och visst gör det ont långt in i själen när vi människor når våra utvecklingsknoppar och gör dem redo för att slå ut i blom, men först måste vi frigöras från det som hindra oss från att slå ut i blom.

Hade en tuff dag igår, men genom att tillåta mig vara i min skörhet utan att drunkna i den så känner jag ju förändring som jag tillät ske. Dessa tillstånd är för mig den renaste form av inre styrka, där den verkligen får visa prov på sin genuinitet. ❤️

Redan idag ser jag förändringar på hur något förlöstes och flödet glider vidare till sådant som igår kände långt borta eller omöjligt. Hur plötsligt information som jag sökt men inte funnit dyker mer eller mindre upp av sig själv. Hur processen via hjärtmottagningen, helt plötsligt drar i väg snabbare än jag förväntat mig – nästan så jag blir lite omskakad av den hissnade känsla. Hoppet om en ny friskare tillvaro kommer plötsligt nära och fyller mig en positivt glädjefylld energi. ❤️

Dessa sköra dagar kan liknas vid när isen släpper fri vårfloden och den med kraftfull styrka får forsa fram helt i sitt eget flöde.

Namasté
Hasse Nyander