Dagens stora händelse för mig var att jag fick nöjet och äran att föreläsa för Anette ”Finn ditt inre” Johanssons regressionselever. Är mycket förtjust i hennes elever de är oftast väldigt öppensinnade och med på noterna. Så nu återkommer jag igen till de

Läs mer

Du är skaparen 

Dagens stora händelse för mig var att jag fick nöjet och äran att föreläsa för Anette ”Finn ditt inre” Johanssons regressionselever. Är mycket förtjust i hennes elever de är oftast väldigt öppensinnade och med på noterna. Så nu återkommer jag igen till det där att få dela med sig, vilken glädje och stor ynnest det är. I dessa sammanhang är det alltid någon som väcker en ny tanke eller ger en ny infallsvinkling i en tankegång vilket för min egen utvecklande vidare då det spinner igång inom mig. Tänk om man fick för sig att man var fullärd? Vilken hemsk tanke, men nu vet jag att jag aldrig kommer bli fullärd för det kommer hela tiden ny kunskap, nya insikter, ny visdom och nya sanningar. För hela Universum är ett levande väsen vars energi är i en evolution, allt annat vore stagnation och dött.

En evolution som vi alla är en del av varken vi vill eller ej. Svårt att hålla för ögon och öron på en och samma gång, men man kan ju försöka. För hela universum och allt som existerar där är av energi som hela tiden växlar energi, svårt att stå helt bredvid dessa energiväxlingar och inte påverkas minst lite grann av dem. En del reagerar snabbt och är direkt med på noterna och andra tar det lite mer tid för, men för eller senare har vi alla anammat förändringen – utan att ens tänker att man gjorde det eftersom det blev vedertagen fakta med tiden.

Eftersom allt är energiutväxlingar så undrar jag om jag kan påverka förändringen med mina energiutväxlingar, så klart jag kan. All energi är en del av allt alltså har all energi en del i förändringen. En del av detta sker helt omedvetet, men kan jag medvetet styra denna energiutväxling? Klart jag kan, om jag är en del av en helhet varför skulle inte jag då kunna påverka denna helhet. Nu kanske det inte blir så stor effekt om endast jag försöker påverka dess utveckling på ett visst sätt, men om vi är många som fokuserar på samma sak så blir vi tillsammans en stark kraft och ju fler vi blir ju starkare blir den gemensamma kraften och dess effekt på evolutionen.

Vi är inga offer under evolutionen, utan vi är en del av evolutionen. Så ta din chans och var medskapare, för vi är alla skapare inte skapelser.

Namasté ❤
Hasse Nyander