Även om jag älskar sol och värme, så kan det ibland var skönt med regntunga skyar. Att sitt vid datorn och titta ut genom fönstret och konstatera att idag är en skrivardag. Blixtrar och dunder, regn som forsar ner från himmelen. Med stor tacksamhet stud

Läs mer

Baravaradag

Även om jag älskar sol och värme, så kan det ibland var skönt med regntunga skyar. Att sitt vid datorn och titta ut genom fönstret och konstatera att idag är en skrivardag.

Blixtrar och dunder, regn som forsar ner från himmelen. Med stor tacksamhet studerar jag detta skådespel inne i värmen. Dock lär Monika och Laban blivit mer eller mindre överfallna av detta oväder på sin förmiddagsrunda. Men de har i alla fall ett varmt och torrt boende att komma hem till. Vilket inte är alla förunnat i vår skevt fördelade värld.

Vädret tycks gör mig lite förslöad, vilket i sig kan vara bara bra att gå ner i varv och bara vara. Förr hade jag ganska svårt att bara vara om jag inte blev försjunken in i något jag pysslade med. Idag går det bara att sitta rakt upp och ner på en stol och bara vara. Inga tankar som går, inget händer allt är bara stilla. Det tog mig tid att lära mig detta, just nu har jag två proffs runt mig – Yuma och Laban. De kan verkligen konsten att bara vara i nuet, själv har jag fått träna och träna på det. Djur och barn är väldigt skickliga på att hjälpa oss in i detta tillstånd av numedvetenhet. ❤️

Kanske är dags för min dagliga meditationsstund?

Kan ju erkänna att det blev en power nap innan meditationen. Men det var säkerligen bara bra att gå ännu mer ner i varv som förberedelse innan det var dags att hålla fokus på mina intentioner i det oändliga kvantfältet.

I morse trodde jag det skulle bli en skapande dag vid datorn, men det blev till största del en baravaradag, Men att bara vara är också något jag skapar, så idag skapade jag en baravaradag. Allt i vår existens är ett skapande, gäller bara att bli medveten om vad jag skapar och utifrån var jag skapar. Vi är inga offer, martyrer eller dylikt som fängslade till något öde, vi är skapare av vårt eget öde – vi har makten och möjligheten att förändra den energi vi sänder ut. För den energi vi sänder ut reflekteras tillbaka.

Det hela går dock inte fejka med en tanke och att det körs ett annat inprogrammerat program i vårt undermedvetna. Vi måste avprogrammera de rädslor, skuggor och negativa minnen vi har i vårt undermedvetna för fritt kunna skapat nytt på ett medvetet plan.

Så fundera en stund på vad du vill ändra på i ditt liv, förändringsprocess börjar med att avmemorera det som ligger inprogrammerat i ditt undermedvetna. När något kommer upp från ditt undermedvetna lyssna till det, studera det och frigör dig ifrån det genom att ha en önskan om att förändras. För om du verkligen vill och genuint jobbar med denna förändring, så ska du veta att i kvantfältet har den redan skett, den behöver bara manifesteras sig i din tillvaro.

2008 när jag var svårt hjärtsjuk så var mitt medvetande mycket friskare än de prover och tester som läkarna tog kunde påvisa, men med tiden när jag mådde ännu bättre så kunde de påvisa hur jag mådde vid förra provtagningen. Jag var då inte så kunnig i tänket om det oändliga kvantfältet men förstår ju nu att jag processade utifrån de teorierna. Denna gång kan jag ju arbete med min återhämtning mycket effektivare i och med att jag har en teoretisk förståelse till det hela. ❤️

I det oändliga kvantfältet är jag redan helt återställd och har återgått till min nya tillvaro. För alla processer är möjligheter till förändring, utveckling och att skapa en ny form av tillvaro. ❤️

Så i min process behövdes idag en baravaradag. ❤️

Namasté
Hasse Nyander