Ännu en dag i småland som tillägnades lilla mamma. Min mamma älskar att göra saker och att det händer något. Så jag och min syrra tog med henne och åkte till ett fik. Hon lever verkligen upp när något händer så det blev en mysig stund. En liten utflykt so

Läs mer

Lilla mamma

Ännu en dag i småland som tillägnades lilla mamma. Min mamma älskar att göra saker och att det händer något. Så jag och min syrra tog med henne och åkte till ett fik. Hon lever verkligen upp när något händer så det blev en mysig stund. En liten utflykt som vi avslutade med att köpa lite blommor som hon själv önskade att få göra.

Det har varit flera tillfällen vi trott att nu är det slut, men så repar hon sig och blir pigg igen. Så visst bor det något envist där inne och en önskan om att få vara med. Trots sina snart 90 år så har hon definitivt inte tappat livsgnistan. Enda problemet är om det inte händer något och det blir för långtråkigt. ❤️

När vi kom tillbaka till hennes äldreboende satt de andra och gjorde planteringar med amarylis och mossa. Fast hon fick äta sin lunch innan hon fick göra sin plantering. Hon har ett klagomål på maten att de får alldeles för mycket med mat. Idag var det isterband och dillstuvadpotatis. Enligt henne är det alltid god mat. Å min mamma är inte den som skulle hålla tyst om hon var missnöjd något. Så när jag var väldigt ung skämdes jag ofta för att hon var så frispråkig på alla plan, ska inte gå in på några detaljer.

Nu rullar tåget mot Göteborg och det blir en mysig hemma kväll med idol och såklar familjen Nyander. Har ju inte varit så många lediga fredagskvällar de senaste månaderna då jag hållit utbildning. Så det ska bli skoj att få se ett helt idolavsnitt inte bara utröstningen.

Det är en förmån att få åldras som inte alla får. ❤️

Namaste
Hasse Nyander