Att lita till processen är inte alltid så lätt, även då man rent medvetet vet att det är det enda att göra. Vi kanske inte alltid förstår allt i processens gång, men den leder oss alltid fram till det som är bäst för situationen. Det känns inte alltid he

Läs mer

Lita till processen

Att lita till processen är inte alltid så lätt, även då man rent medvetet vet att det är det enda att göra. Vi kanske inte alltid förstår allt i processens gång, men den leder oss alltid fram till det som är bäst för situationen. Det känns inte alltid helt rätt i stunden men med facit i hand ser vi alltid dess självklara smarthet.

Tack och lov är jag och processen i samma fas så jag känner inget behov av att ifrågasätta den. Nattens upplevelser gav mig känslomässiga pusselbitar, som landade i en stilla skön trygghet inom mig. Med stor rofullhet kan jag nu var ett med det som sker i nuet och lita till processen.

Jag lägger min tillit till mitt inre och den andevärld som alltid leder mig rätt, med fokus på mitt högsta och bästa.

Jag ser med spänning på framtiden och vad den kommer att ge, ser inte nuet som ett nederlag utan som en möjlighet.

För min personliga åsikt är att det är när vi inte litar till processen som vi hamnar fel. Vi blir i otakt med oss själva, vilket gör så att saker och ting blir jobbiga. Då vi hysterisk börjar grabba efter halmstrån som inte leder någon vart. Ett hysteriskt slöseri mig kraft och energi.

Så idag tänker jag endast njuta av min inre frid och det fantastiska vädret som vi har i idag. Tillåt mig att bara vara ett med mig själv och nuet.

Njut av nuet och ha tillit
Hasse Nyander