Svart eller vitt?

Svart eller vitt?

Inget är svart eller vitt, tänk så enkelt livet varit om det hade varit så. Livet kommer i massor av nyanser, perspektiv utifrån vårt inre och den situationen vi befinner oss i. Det som kan känns självklart för någon är helt otänkbart för någon annan. Ju längre jag lever ju fler nyanser ser jag i allt, från att tillbaka i tiden trott mig veta precis hur allt låg till. Haft en önskan om att veta och förstå allt, till att inse att jag inte kommer kunna greppa allt så att jag har den fullständiga insikten om sanningen.

Ju mer förvirrad vår värld tycks bli, ju mer känner jag vikten av att rikta mig inåt. Skapa den själsligafrid som jag ofta pålyser för att veta hur jag skall förhålla mig till det som sker för att ge en sådan genuin påverkan som möjligt.

Själsligfrid är för mig den totala inre friden som i sin tur ger fred i det yttre.

Visst kan man uppleva detta som att man inget gör, inte handlar, inte agerar, inte reagerar … men för mig är detta verkligen att göra något som i längden ger en fredlig och genuin påverkan. För hur ska jag kunna ge harmoni till världen och jag inte är i harmoni inombords?

Jag har mina issue i det hela som jag behöver arbeta med, tack och lov så ger livet mig hela tiden de utmaningar och triggers som just jag behöver i mitt skede av utveckling för att nå denna inre själsligafrid. Så är det för oss alla, vi behöver bara lära oss se dessa möjligheter och ta dess utmaningar. Missar vi någon möjlighet så kommer den tillbaka om och om igen tills vi antar dess utmaning som leder till lärdom och insikt. 

Det var länge sedan jag nu mediterade med ledning av Joe Dispenza från att det var en daglig rutin, men idag gjorde jag det. Kändes gott med den välbekanta rösten och det oändliga fältet. Har den sista tiden mest mediterat via andningstekniker, vilket i sig är väldigt effektfullt för att skapa en total inre stillhet.  

Nä, nu går jag och tar en power nap så att det händer något. För det händer nästan mer i min tillvaro i nuet när jag sänker mina ögonlock lämnar den yttre världen och glider in i mitt inre kosmos. För att inte tala om om alla de upplevelser jag har under natten i mina drömmar, som är som att leva i parallellvärldar - alla med en röd tråd som skapar en symbios dem emellan.

En sak vet jag säkert att jag befinner mig på rätt plats i livet, precis där jag skall vara och allt är precis såsom det skall vara. Gäller för mig att göra det bästa av nuet och förvalta det väl.

Namasté
Hasse Nyander